یک پیشنهاد داشتم گرچه به نظرم برای اجراش الان شاید خیلی دیر باشه ولی اگر بشه خیلی جالبه. این ایده ی من نیست و توی مسابقه ی جهانی دیدم که این کارو انجام دادن.
بالای مانیتور هر تیم یک وبکم بود و هر وقت اتفاق خاصی برای اون تیم می افتاد (مثل اکسپت گرفتن)، واکنش اون تیمو رکورد می کردن و البته در برنامه پخش زنده (اینترنتی) هم نمایش میدادن. بعد از مسابقه فکر کنم یک کلیپ از این واکنش ها درست کرده بودن.
احتراما باید عرض کنم به طور مثال کسی تیم آلبرتای کانادا در سال ۲۰۱۲ (که هر سه عضو آن ایرانی بودند) را یک تیم ایرانی نمی دانست. آن تیم یک تیم کانادایی محسوب می شد و زیر پرچم آن کشور مسابقه داده است ولی بسیار سخت است تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر از جمهوری اسلامی ایران را یک تیم ایرانی ندانست چون از هندوستان سهمیه گرفته است! آیا تیم امیرکبیر از نظر شما یک تیم هندی بوده است؟! این تیم با پرچم کدام کشور در مسابقات شرکت کرده است؟ در عنوانی که شما انتحاب کرده اید، اسمی از سایت تهران برده نشده و تنها نوشته شده تیم های ایرانی. هر فردی که آگاه نباشد (من جمله مسئولین دانشگاه ها) تصور می کند، سابقه کاملی از تیم های ایرانی در اختیار دارد و متاسفانه این لیست به عنوان مرجع برای بسیاری افراد تلقی می شود. هر آدم منصفی متوجه می شود که در این جزوه به دانشگاه امیرکبیر و تیم سخت کوش آن جفا شده است.
۲۷ آذر ۹۲، ۲۱:۱۲
پاسخ:
قبول. شاید باید به طرز مناسبى شرکت تیم امیرکبیر در مسابقه سن پیترزبورگ که اتفاقا براى اولین بار بود و شایسته تقدیر است ذکر مى شد. خیالتان راحت باشد که ما نگاه دانشگاهى نداریم. در برگزارى این مسابقه با این ابعاد نگاه دانشگاهی جایی ندارد.
جالب است در جزوه ای که به تیم ها دادید ذیل عنوان «سابقه ی شرکت تیم های ایرانی در مسابقات جهانی»، برای اینکه لیست پر باشد، حتی عدم اخذ ویزا و شرکت نکردن تیم ها را ذکر کرده اید اما اسمی از تیم امیرکبیر در مسابقه سن پترزبورگ 2013 به عنوان یک تیم ایرانی نبرده اید!
البته ما به این مسئله بدبین نیستیم و امیدواریم به زودی عذرخواهی و اصلاح کنید.
با تقدیم احترام مجدد
۲۷ آذر ۹۲، ۱۷:۱۴
پاسخ:
منظور تیمهای ایرانی بودند که از مسابقهی تهران به مسابقه جهانی راه بافتند نه از سایت دیگر. تیم امیرکبیر از سایت کانپور به مسابقات جهانی سن پیترزبورگ رفت. در مسابقات جهانی تیم های دیگر ایرانی بودند که نامی از ان ها در این جزوه نیامد.
کی کاووس آرایش لشکریان را می پسندد! صاحب فر و پادشاه ایرانیان تعفه هایی به تهتن می سپارد تا رسم سپاس بگزارد!
به وبلاگ رسمی مسابقهی بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) در تهران خوش آمدید. بیست و پنجمین مسابقهی منطقهای تهران روزهای ۲۹ و ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.