برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مسابقه به این نشانی مراجعه کنید.
برای ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مسابقه به این نشانی مراجعه کنید.
تیم اول: Ballmer Peak از دانشگاه صنعتی شریف
تیم دوم: Big Dash از دانشگاه صنعتی شریف
تیم سوم: lp0 on fire از دانشگاه صنعتی شریف
تیم چهارم: SENSODYNE از دانشگاه تهران
تیم پنجم: KhasTeAm از دانشگاه تهران
تیم ششم: Ajib va gharib از دانشگاه صنعتی شریف
تیم هفتم: Argons از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
تیم هشتم: Crucio از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بدین ترتیب دانشگاههای صنعتی شریف، تهران و صنعتی امیرکبیر به ترتیب کاپهای اول تا سوم مسابقات را از آن خود کردند. در ضمن تیم Ballmer Peak از دانشگاه صنعتی شریف به عنوان تیم اول سایت منطقهای تهران به مسابقهی جهانی راه یافت.
چهار تیم بعدی یعنی تیمهای SENSODYNE و KhasTeAm از دانشگاه تهران و تیمهای Argons و Crucio از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به همراه تیم اول مسابقهی تهران به مسابقهی قهرمانی منطقهی غرب آسیا راه مییابند تا طی رقابت با تیمهای برتر سایر سایتهای این منطقه همچنان شانس خود را برای راهیابی به مسابقهی جهانی امتحان کنند.
بخش اول: مدالهای مسابقه
بخش دوم: جوایز تیمهای برتر
بخش سوم: جایزهی سریعترین حل مسائل
This talk provides an introduction to the field of quantum computing. We will discuss how quantum bits (qubits), entanglement, and superposition enable new approaches to computation, offering capabilities beyond those of classical computers for specific tasks. The talk will also cover the historical development of these concepts, from Einstein’s contributions to the work of the 2022 Nobel Prize winners in physics. Finally, we will present an abstract, high-level overview of Shor’s algorithm for factoring numbers, highlighting its significance and potential applications.
مواردی که میتوانید همراه خود به مسابقه بیاورید عبارتاند از:
طبق روال سالهای گذشته، امکان اسکان شرکتکنندگان دختری که از دانشگاههای خارج از تهران در مسابقهی منطقهای شرکت میکنند در مهمانسرای دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف فراهم خواهد شد.
دانشگاههایی که علاقهمند به دریافت سهمیهی اضافی هستند، میتوانند درخواست خود را حداکثر تا روز دوشنبه ۱۹ آذرماه از طریق این فرم اعلام نمایند. نتیجهی درخواستها تا انتهای روز سهشنبه به تیمهای درخواستکننده اعلام میشود.
یادآوری میشود که ظرفیت مازاد بسیار محدود است و تخصیص آن صرفا بر اساس آییننامهی تعیین سهمیهی دانشگاهها انجام خواهد شد.
سهمیهی تعداد تیمهای شرکتکننده از هر دانشگاه در مسابقهی منطقهای ۲۰۲۴ بر اساس آییننامهی تعیین سهمیهی دانشگاهها به صورت زیر خواهد بود.
مرحلهی انتخابی مسابقهی بینالمللی برنامهسازی رایان روز شنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ به صورت آنلاین برگزار میشود. این مسابقه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری برگزار میشود و شرکت در آن برای تمام مقاطع سنی آزاد است.
برای ثبتنام در مسابقه به این نشانی مراجعه کنید. اطلاعات تکمیلی در وبسایت مسابقه به نشانی rayan.global قابل مشاهده است.
مسابقهی اینترنتی ملی با حضور بیش از ۶۰۰ تیم از ۸۴ دانشگاه مختلف به پایان رسید. ضمن تبریک و خسته نباشید به تمام تیمهایی که در این مسابقه شرکت داشتند و تشکر از تمام دوستانی که در برگزاری این مسابقه مشارکت داشتند.
در این مسابقه بیش از ۹۰۰۰ برنامه به سامانهی داوری ارسال شد که از این تعداد بیش از ۲۰۰۰ پاسخ صحیح بودند. در مجموع ۶۰۷ تیم توانستند حداقل یک سوال در این مسابقه حل کنند. نتایج مسابقه در وبسایت مسابقهی جهانی ICPC درج شده است.
ترکیب زبانهای برنامهنویسی مورد استفاده در این مسابقه به شرح زیر بوده است.
نخستین دورهی مسابقات بینالمللی برنامهسازی رایان به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشود. نفرات برتر مسابقهی نهایی جوایزی به شرح زیر دریافت خواهند کرد:
مسابقهی انتخابی روز شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ در سایت کدفورسز برگزار میشود. برای آشنایی بیشتر با سوالات مسابقه میتوانید در مسابقهی آزمایشی که از روز سهشنبه ۲۲ آبان در این نشانی برگزار میشود، شرکت کنید.
اطلاعات تکمیلی در وبسایت مسابقه به نشانی rayan.global قابل مشاهده است.